Pasta med pesto og kylling

Pasta med pesto og kylling

4.06 (88)
Under 30 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Gluten

Basisvarer:
  • Litt salt
  • salt
  • solsikke-/rapsolje
Pasta farfalle
250 g
(Gluten)
Litt salt
Prinsessefilet av kylling
250 g
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Salt
Gulrøtter
1/3 pakke
Blomkål
½ stk
Tomatpesto
1 pakke
(Egg, Laktose)
Tomat
1 stk
Spinat
100 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

HERMANN ELLER IRENE! PÅ 4/4 SKAL DET VÆRE 1/3 PAKKE GULROT PÅ ALLE RETTENE MED GULROT Tilsett vann eller hønsebuljong hvis du vil ha mer væske i retten.

Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann og kok pastaen i 11–13 minutter.
Del blomkål i små buketter. Skrell gulrøttene og skjær dem i tynne skiver. Skjær tomat i biter.
Ha olje i en middels varm stekepanne og stek kyllingen i 2–3 minutter på hver side. Krydre med salt og pepper. Ha kyllingen over på en tallerken.
Stek gulrot, blomkål og pesto i samme stekepanne i 3–4 minutter.
Ha kylling, tomat og spinat i pannen. Stek alt raskt sammen i 1 minutt. Smak til med salt og pepper.
Hell vannet av pastaen.
Server pasta med kylling, grønnsaker og rød pesto. Vend gjerne alt sammen i kjelen før du serverer.
God middag!