Grillet torsk med grønnsaker og chipotlerømme

Grillet torsk med grønnsaker og chipotlerømme

Ny oppskrift
Under 30 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Salt
  • smør
Torskefilet
375 g
(Fisk)
Poteter
500 g
Gulrøtter
½ pakke
Gul løk
1 stk
Chipotlemiks
½ pakke
Salt
Smør
4 ss
Lettrømme
½ pakke
(Melk, Laktose)
Chipotlemiks
½ pakke
Salt
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha torsken i iskaldt vann med litt salt i 5 minutter. Hvis været ikke holder til grilling, kan du helt fint steke fiske- og grønnsakspakkene i ovnen ved 220 grader i 25 minutter.

Fyr opp grillen.
Skrell gulrøttene. Skjær poteter, gulrøtter og løk i tynne skiver.
Skyll torsken, tørk den med papir og del den i porsjonsstykker.
Fordel grønnsakene på fire aluminiumfolieark. Ha ½ ss smør i hver pakke og krydre med chipotlemiks, salt og pepper. Pakk sammen grønnsakspakkene. Ha fisken over på to aluminiumfolieark, ha ½ ss smør i hver pakke og krydre med salt og pepper. Pakk sammen fiskepakkene.
Grill grønnsakspakkene i 15–20 minutter. Flytt dem gjerne over på indirekte varme etter 7–8 minutter slik at de ikke brenner seg. Grill fiskepakkene i 6–8 minutter. Fisken er ferdig når den flaker seg ved et lett trykk med fingeren.
Bland sammen rømme og resten av chipotlemiksen. Smak til med salt og pepper.
Server grillet torsk med grønnsaker og chipotlerømme.
God middag!