Pastapanne
med kremet tomat- og kjøttsaus og ruccolasalatRetten har ingen vurdering
Under 20 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Hvetemel
- vann
- salt
- pepper
- olje
Fullkornspasta
200 g
Gul løk
½–1 stk
Hvitløksfedd
1 stk
Kjøttdeig
300 g
Urtemiks
1 pakke
Oksebuljong
1 pakke
Moste tomater
½ flaske
Lett crème fraîche
75–150 g
Hvetemel
1½ ss
Vann
1 dl
Grana Padano
1 stk
Ruccola
50 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 906 kcal
- Fett: 38 g
- Karbohydrater: 89 g
- Protein: 52 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Vend litt olivenolje i ruccolaen ved servering.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Skrell og finhakk løken og hvitløken. Varm opp en stor stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen i 3–5 minutter, til den har en jevn stekeskorpe. Krydre med salt og pepper.
Hakk opp kjøttdeigen og tilsett løken, hvitløken og urtemiksen, og stek det hele i 1–2 minutter. Rør inn 1½ ss hvetemel og buljongen. Spe på med 1 dl vann og de moste tomatene, litt etter litt. Kok opp, og la tomat- og kjøttsausen småkoke i 5–6 minutter.
Sil vannet av den ferdigkokte pastaen. Bland pastaen med tomat- og kjøttsausen og crème fraîchen. Gi det hele et raskt oppkok, og ta pannen av varmen.
Finriv Grana Padano-osten på et rivjern. Skyll ruccolaen. Fordel ruccolaen og osten over pastapannen før servering (se tips).
God middag!