Svinewok med risnudler og chop suey-saus

Svinewok med risnudler og chop suey-saus

Ny oppskrift
Under 25 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Bygg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya
    ·
  • Nøtter

Basisvarer:
  • Salt
  • solsikke-/rapsolje
Rød paprika
1 stk
Vårløk
1 pakke
Grønne bønner
1 pakke
Svinekam i skiver
350 g
Sesamfrø
1 pakke
(Sesamfrø)
Nøttemiks
1 pakke
(Peanøtter, Nøtter)
Risnudler
1 pakke
Solsikke-/rapsolje
Chop suey-saus
1 pakke
(Soya, Sesamfrø, Bygg, Hvete)
Lime
1/2 stk
Salt
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Topp med frisk koriander.

Kok opp en kjele med lettsaltet vann til nudler.
Kutt paprika og vårløk i skiver. Del aspargesbønnene i to. Skjær svinekammen i strimler.
Varm opp en tørr stekepanne til høy varme. Rist sesamfrøene i 30–60 sekunder, eller til de begynner å få litt farge. Ha dem over på en tallerken. Rist nøttemiksen i 1–2 minutter i samme stekepanne, og ha nøttene over på samme tallerken som sesamfrøene.
Kok nudlene i 5–6 minutter. Skyll dem lett i kaldt vann for å stoppe kokeprosessen.
Varm opp en stor stekepanne eller wokpanne med olje til høy varme. Stek kjøttet i 2–3 minutter. Tilsett grønnsakene og stek videre i 2–3 minutter. Krydre med salt og pepper. Ha i de kokte nudlene og chop suey-saus, og stek i 2 minutter til.
Kutt lime i båter.
Server svinewok med risnudler og chop suey-saus. Topp med sesamfrø og nøtter.
God middag!