Grove karbonader med bulgursalat, spicy tomatsaus og urtedressing
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
13 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Olivenolje
- vann
- olje
- salt
- pepper
- sukker
Bulgur
125 g
Persillade
1 pakke
Sjalottløk
1 stk
Agurk
½ stk
Tomat
1 stk
Bladpersille
1 bunt
Sitron
½ stk
Olivenolje
1 ss
Gul løk
1 stk
Chiliflak
1 pakke
Hakkede tomater
1 boks
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Vann
3 dl
Grove karbonader m/løk
360 g
Lett urtedressing
75 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 762 kcal
- Fett: 39 g
- Karbohydrater: 68 g
- Protein: 36 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Du kan også varme karbonadene i tomatsausen.
Tilbered bulguren som anvist på pakken, men ha persilladen i kokevannet.
Skrell og kutt løken i terninger. Varm opp en vid kjele til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek løken i omtrent 2 minutter, til den er blank. Ha i ønsket mengde av chiliflakene. Ha i de hakkede tomatene og grønnsaksbuljongen. Skyll ut tomatboksen med 3 dl vann, og ha vannet i gryten. Kok opp, og la sausen småkoke i omtrent 5 minutter. Smak til med litt sukker, salt og pepper.
Skrell sjalottløken, og skyll agurken og tomaten. Kutt sjalottløken, agurken og tomaten i terninger. Skyll, rist og finhakk persillen. Ha den ferdigkokte bulguren i en salatbolle, og bland inn sjalottløken, agurken, tomaten, persillen, litt saft fra sitronen og 1 ss olivenolje. Smak til med salt og pepper.
Varm opp en stekepanne til middels varme, og ha i litt olje. Stek karbonadene i omtrent 4 minutter på hver side, til de er gjennomvarme.
Server urtedressingen til retten.
God middag!
God middag!