Grove karbonader med bulgursalat, spicy tomatsaus og urtedressing

Grove karbonader med bulgursalat, spicy tomatsaus og urtedressing

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
13 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • vann
  • olje
  • salt
  • pepper
  • sukker
Bulgur
125 g
(Hvete)
Persillade
1 pakke
(Sulfitt)
Sjalottløk
1 stk
Agurk
½ stk
Tomat
1 stk
Bladpersille
1 bunt
Sitron
½ stk
Olivenolje
1 ss
Gul løk
1 stk
Chiliflak
1 pakke
Hakkede tomater
1 boks
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Vann
3 dl
Grove karbonader m/løk
360 g
(Melk, Laktose)
Lett urtedressing
75 g
(Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 762 kcal
  • Fett: 39 g
  • Karbohydrater: 68 g
  • Protein: 36 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Du kan også varme karbonadene i tomatsausen.

 Tilbered bulguren som anvist på pakken, men ha persilladen i kokevannet.
 Skrell og kutt løken i terninger. Varm opp en vid kjele til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek løken i omtrent 2 minutter, til den er blank. Ha i ønsket mengde av chiliflakene. Ha i de hakkede tomatene og grønnsaksbuljongen. Skyll ut tomatboksen med 3 dl vann, og ha vannet i gryten. Kok opp, og la sausen småkoke i omtrent 5 minutter. Smak til med litt sukker, salt og pepper.  
 Skrell sjalottløken, og skyll agurken og tomaten. Kutt sjalottløken, agurken og tomaten i terninger. Skyll, rist og finhakk persillen. Ha den ferdigkokte bulguren i en salatbolle, og bland inn sjalottløken, agurken, tomaten, persillen, litt saft fra sitronen og 1 ss olivenolje. Smak til med salt og pepper. 
Varm opp en stekepanne til middels varme, og ha i litt olje. Stek karbonadene i omtrent 4 minutter på hver side, til de er gjennomvarme. 
Server urtedressingen til retten. 
God middag! 
God middag!