Krydderstekt laks med fullkornscouscous og agurk- og tomatsalat
Roede

Krydderstekt laks med fullkornscouscous

og agurk- og tomatsalat
4.21 (560)
Under 30 min
8 Ingredienser
Stekt laks smaker ekstra godt med sennep- og dillkrydder! Med luftig couscous og agurk- og tomatsalat, er dette en rask og sunn fiskerett.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Margarin
Fullkornscouscous
125 g
(Hvete)
Grønnsaksbuljong
½ pakke
Agurk
1 stk
Tomat
1 stk
Yoghurt naturell
150 g
(Melk, Laktose)
Persillade
1 pakke
(Sulfitt)
Laksefilet
270 g
(Fisk)
Kryddermiks med sennep og dill
½ pakke
(Sennep)
Margarin
1 ss
(Melk)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
646 kcal
Fett:
30 g
Karbohydrater:
55 g
Protein:
40 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Fisken kan stekes i ovnen på 180 grader varmluft i omtrent 10 minutter, eller til den flaker seg ved et lett trykk med fingeren.

 Tilbered couscousen som anvist på pakken, men ha buljongen i vannet.
Skyll og kutt agurken og tomaten i terninger. Bland agurken, tomaten, yoghurten og persilladen sammen i en serveringsskål. Vend om et par ganger før servering.
 Krydre fisken med kryddermiksen. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i 1 ss margarin. Stek fisken i 3–4 minutter på hver side, eller til den flaker seg ved et lett trykk med fingeren. 
125 g Couscous: 100 g Agurk- og tomatsalat: 160 g Energiinnhold: ca. 480 kcal. For deg som registrerer middagen i Roedeappen: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram).
God middag!