Roede
Krydderstekt laks med fullkornscouscous
og agurk- og tomatsalat4.21 (560)
Under 30 min
8 Ingredienser
Stekt laks smaker ekstra godt med sennep- og dillkrydder! Med luftig couscous og agurk- og tomatsalat, er dette en rask og sunn fiskerett.
Stekt laks smaker ekstra godt med sennep- og dillkrydder! Med luftig couscous og agurk- og tomatsalat, er dette en rask og sunn fiskerett.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Sennep·
- Fisk·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Margarin
Fullkornscouscous
125 g
Grønnsaksbuljong
½ pakke
Agurk
1 stk
Tomat
1 stk
Yoghurt naturell
150 g
Persillade
1 pakke
Laksefilet
270 g
Kryddermiks med sennep og dill
½ pakke
Margarin
1 ss
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 646 kcal
- Fett:
- 30 g
- Karbohydrater:
- 55 g
- Protein:
- 40 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Fisken kan stekes i ovnen på 180 grader varmluft i omtrent 10 minutter, eller til den flaker seg ved et lett trykk med fingeren.
Tilbered couscousen som anvist på pakken, men ha buljongen i vannet.
Skyll og kutt agurken og tomaten i terninger. Bland agurken, tomaten, yoghurten og persilladen sammen i en serveringsskål. Vend om et par ganger før servering.
Krydre fisken med kryddermiksen. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i 1 ss margarin. Stek fisken i 3–4 minutter på hver side, eller til den flaker seg ved et lett trykk med fingeren.
125 g Couscous: 100 g Agurk- og tomatsalat: 160 g Energiinnhold: ca. 480 kcal. For deg som registrerer middagen i Roedeappen: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram).
God middag!