Kyllingbryst med stekte grønnsaker og peppersaus
Ny oppskrift
Under 15 min
5 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Melk
Basisvarer:
- Salt
- smør eller solsikke-/rapsolje
- solsikke-/rapsolje
Urtemarinerte poteter
1 pakke
Smør eller solsikke-/rapsolje
1 ss
Kyllingbryst
1 pakke
Salt
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Peppersaus
1 pakke
Spisspaprika
1 pakke
Grønnsaksmiks med grønnkål
1 pakke
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Salt
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Brun kyllingen på alle sider og stek den ferdig i stekeovnen. Juster sausen med litt vann om den skulle bli for tykk.
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. Sett klar en stekepanne og en vid kjele. Finn fram alle ingrediensene. Finn fram en ildfast form, en skjærefjøl og en kniv.
Legg potetene i en ildfast form, vend inn olje eller smør. Sett formen i stekeovnen i omtrent 15 minutter, eller til potetene er varme.
Krydre kyllingbrystene med salt og pepper. Varm opp en stekepanne til medium varme og ha i olje. Legg i kyllingbrystene med skinnsiden ned, i 3–4 minutter. Snu brystene og stek dem på kjøttsiden, i 3–4 minutter. Hell på peppersaus og la kyllingen trekke seg ferdig, på litt lavere varme. Det tar omtrent 5–6 minutter. Del kyllingen i skiver før servering.
Kutt spisspaprika i strimler. Varm opp en vi kjele eller panne og stek grønnsakene i 4–5 minutter i olje. Krydre med salt og pepper. Tilsett en spiseskje smør til rønnsakene for en mildere smak.
Server kyllingbryst med stekte grønnsaker og peppersaus.
God middag!