Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
Kyllingfilet uten skinn
350 g
Gulrot
1 stk
Sukkererter
1 pakke
Babymais
1 pakke
Sursøt saus
200 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: N/A
- Fett: N/A
- Karbohydrater: N/A
- Protein: N/A
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
For å gi retten et lite sting, tilsett gjerne fersk chili og ferskpresset limesaft. Ristede sesamfrø, gresskarkjerner eller cashewnøtter kan også være godt til denne retten.
Kok ris etter anvisning på pakken.
Skjær kyllingfiletene i strimler. Skrell gulroten og del den i tynne staver. Del sukkerertene og babymaisen i to.
Forvarm en stor stekepanne eller vid og lav gryte. Ha olje i stekepannen og stek kyllingstrimlene gylne. Ha i gulrot, sukkererter og babymais. Stek videre i et par minutter samtidig som du vender om. Hell til slutt over sursøt saus og la alt småkoke i 3–5 minutter til det er gjennomvarmt. Smak til med salt og pepper.
Server kylling i sursøt saus med kokt ris.
1 Roedeporsjon Kyllingfilet: 150 g Sursøt saus: ca 1 dl fullkornsris: 150 g Kcal: 410 kcal
God middag!