Crispy kyllingburger med chilimajones, tomat, hjertesalat og potetskiver
4.09 (74)
Under 30 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Sennep·
- Hvete·
- Spelthvete·
- Melk
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- salt
- pepper
Poteter
350 g
Rødløk
½ stk
Tomat
1 stk
Hjertesalat
1 stk
Crispy kylling
300 g
Brioche-hamburgerbrød
1 pakke
Chilimajones
½ pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 757 kcal
- Fett: 33 g
- Karbohydrater: 82 g
- Protein: 33 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Du kan også sylte rødløken. Skrell og kutt rødløken i skiver. Kok opp ½ dl eddik, 1 dl sukker og 1½ dl vann i en liten kjele. Ta kjelen av varmen, og vend inn rødløken. La rødløken trekke i laken frem til servering.
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Skyll og kutt potetene i skiver. Fordel potetene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek potetene i ovnen i 20–25 minutter, eller til de er gylne og gjennomstekte.
Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Skyll og kutt tomaten i tynne skiver. Skyll og kutt salaten i biter.
Legg kyllingen på stekebrettet med potetene når det gjenstår 15 minutter av potetenes steketid. Stek kyllingen i ovnen med potetene, til den er gjennomvarmet. Varm hamburgerbrødene i ovnen i omtrent 4 minutter før servering.
Smør chilimajonesen på hamburgerbrødene, og fyll dem med salaten, tomaten, løken og kyllingen. Server potetskivene til retten.
God middag!