Roede
Laktosefri
Kylling i sweet chili
fullkornsris og frisk kål- og gulrotsalat4.27 (82)
Under 30 min
11 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Hvete·
- Soya
Basisvarer:
- Olje
- salt
- pepper
Fullkornsris
135 g
Gulrøtter
2 stk
Rødløk
½ stk
Delt kinakål
200 g
Koriander
1 bunt
Glutenfri soyasaus
½–1 pose
Lime
½–1 stk
Kyllingspyd med estragon og hvitløk
300 g
Sesamfrø
1 pakke
Søt chilisaus
½ pakke
Kinesisk wok- og dippsaus
½ pakke
Olje
1 ts
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 624 kcal
- Fett: 18 g
- Karbohydrater: 72 g
- Protein: 44 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tilbered risen som anvist på pakken.
Skrell gulrøttene og rødløken, og skyll kinakålen. Kutt gulrøttene og kinakålen i tynne strimler og rødløken i tynne skiver. Skyll korianderen, rist av vannet og grovhakk den. Bland sammen grønnsakene og korianderen i en salatskål og vend inn ½ pose soyasaus, saften fra halve limen, og litt salt og pepper. Kutt resten av limen i båter, og server båtene til retten.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingspydene i 2–3 minutter på hver side, til de er gylne og gjennomstekte. Strø over sesamfrøene mot slutten. Ha over den søte chilisausen og woksausen, og gi det hele et raskt oppkok.
2 stk Ris: 100 g Salat: 150 g Sataysaus: 1 ss Energiinnhold: ca. 450 kcal. For deg som registrerer middagen i Roedeappen: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram).
God middag!