Roede
Laktosefri
Cajun fullkornspenne med scampi
vårløk, friske erter og Grana PadanoNy oppskrift
Under 30 min
11 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Skalldyr·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Pepper
- salt
- vann
Fullkornspenne
150–200 g
Vårløk
1 pakke
Hodekål
300 g
Tomat
1 stk
Finkuttet ingefær, hvitløk og chili
1 pakke
Scampi naturell
150 g
Paprikakrydder
½ pakke
Grønne erter
125 g
Glutenfri soyasaus
1 pose
Vann
½ dl
Sitron
½ stk
Grana Padano
½ stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 536 kcal
- Fett:
- 15 g
- Karbohydrater:
- 67 g
- Protein:
- 33 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Finriv litt sitronzest over pastaen, for et deilig sitrussting.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Skyll og kutt vårløken i tynne ringer. Fjern det ytterste laget på hodekålen og kutt resten i tynne strimler. Skyll og kutt tomaten i små terninger.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i halvparten av ingefærblandingen. Stek scampien i 1 minutt på hver side. Krydre med paprikakrydderet, salt og pepper, og legg dem over på en tallerken. Tilsett resten av ingefærblandingen, hodekålen og ertene i pannen, og stek det hele i omtrent 2 minutter under omrøring. Ha scampien tilbake i stekepannen, og krydre med litt salt og pepper. Hell til slutt over ½ dl vann og soyasausen, og kok kjapt opp. Strø vårløken og tomatterningene over rett før servering (se tips).
Kutt sitronen i båter. Fordel pastaen på tallerkener og topp med grønnsakene og scampien. Finriv Grana Padanoen på et rivjern over retten, og press litt saft fra sitronen over.
100 g Grønnsaker og scampi: 250 g Ost: 1 ts Energiinnhold: ca. 340 kcal. For deg som registrerer middagen i Roedeappen: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram).
God middag!