Roede
Grillet kyllingbryst med villrismiks og salat med mangodressing
Ny oppskrift
Under 30 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sulfitt
Basisvarer:
- Extra virgin olivenolje
- Litt salt
- salt
- solsikke-/rapsolje
Villrisblanding
125 g
Litt salt
Kyllingfilet
380 g
Litt salt
Urtemiks
½ pakke
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Romanosalat
½ stk
Rød paprika
1 stk
Rødløk
½ stk
Agurk
½ stk
Mangopuré
1 boks
Sitron
½ stk
Extra virgin olivenolje
1 ss
Salt
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Om været ikke skulle klaffe med grilling, kan du lage retten inne på kjøkkenet. Brun av kyllingen i en stekepanne med olje. Legg den på et stekebrett og sett i et steketermometer der den er på sitt tykkeste. Stek kyllingen i ovnen til kjernetemperaturen er 5–10 minutter. La den hvile i 5 minutter før du skjærer den opp i fine skiver. Da vil temperaturen ligge rundt 68–70 grader, som er fint for kyllingbryst.
Fyr opp grillen.
Kok villrismiks etter anvisning på pakken.
Krydre kyllingbrystene med litt salt og urtemiks. Grill kyllingen i 5–7 minutter på hver side (se tips). La den hvile i minst 5 minutter før du deler den i mindre skiver.
Skyll og tørk salaten. Kutt paprika, rødløk og agurk i strimler. Bland det sammen i en stor salatbolle. Visp sammen mangopuré, sitronsaft, olivenolje, salt og pepper. Bland litt av dressingen inn i salaten og server resten ved siden av.
Server grillet kyllingbryst med villrismiks og salat med mangodressing.
125 g
Kokt ris: 100 g
Salat:
Dressing: 1 ss
Energiinnhold: ca 390 kcal
For deg som registrerer måltidene i Roede-klubben.no, registrer middagen i porsjoner:
1. Søk etter oppskrift
2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram)
God middag!