Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Fisk
Basisvarer:
- Salt
- smør
- solsikke-/rapsolje eller smør
- sukker
Poteter
700 g
Fiskekarbonade med røkt torsk og bacon
2 stk
Solsikke-/rapsolje eller smør
1–2 ss
Grønt eple
1 stk
Revet gulrot
250 g
Sukker
1 ss
Sitronsaft
1 stk
Salt
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Har du bacon i kjøleskapet? Det er nydelig å servere til denne retten.
Sett ovnen på 200 grader varmluft.
Sett over poteter i lettsaltet vann. Gi potetene et oppkok, og sett deretter ned temperaturen slik at de trekker seg ferdig. Det tar omtrent 20 minutter.
Stek fiskekarbonadene i en stekepanne med smør eller olje til de er gjennomvarme.
Riv eplet på et rivjern. Bland det sammen med gulrot i en bolle og dryss over litt salt og pepper. Løs opp sukker i sitronsaft i en liten skål. Hell det over råkosten.
Smelt smør i en liten kjele.
Server fiskekarbonader med poteter, råkostsalat og smeltet smør.
God middag!