Fiskekarbonader med råkostsalat

Fiskekarbonader med råkostsalat

Ny oppskrift
Under 30 min
5 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Fisk

Basisvarer:
  • Salt
  • smør
  • solsikke-/rapsolje eller smør
  • sukker
Poteter
700 g
Fiskekarbonade med røkt torsk og bacon
2 stk
(Fisk, Egg, Laktose)
Solsikke-/rapsolje eller smør
1–2 ss
Grønt eple
1 stk
Revet gulrot
250 g
Sukker
1 ss
Sitronsaft
1 stk
Salt
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Har du bacon i kjøleskapet? Det er nydelig å servere til denne retten.

Sett ovnen på 200 grader varmluft.
Sett over poteter i lettsaltet vann. Gi potetene et oppkok, og sett deretter ned temperaturen slik at de trekker seg ferdig. Det tar omtrent 20 minutter.
Stek fiskekarbonadene i en stekepanne med smør eller olje til de er gjennomvarme.
Riv eplet på et rivjern. Bland det sammen med gulrot i en bolle og dryss over litt salt og pepper. Løs opp sukker i sitronsaft i en liten skål. Hell det over råkosten.
Smelt smør i en liten kjele.
Server fiskekarbonader med poteter, råkostsalat og smeltet smør.
God middag!