Wok teriyaki med strimlet svin og jasminris

Wok teriyaki med strimlet svin og jasminris

Ny oppskrift
Under 30 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Litt salt
  • solsikke-/rapsolje
  • soyasaus
Jasminris
1 pakke
Litt salt
Strimlet svinekjøtt
350 g
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Gulrøtter
½ pakke
Grønnkål
1 pakke
Squash
½ stk
Bok choy
1 stk
Teriyakisaus
1 pakke
(Soya, Sesamfrø, Hvete)
Soyasaus
2 ss
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Har du noen peanøtter eller andre nøtter, passer det helt perfekt å tilsette det i woken. Litt sitronsaft smaker også nydelig!

Kok ris etter anvisning på pakken. Om risen er ferdig før resten, la den stå under lokk og etterdampe frem til servering.
Skrell gulrøtter og del dem i tynne staver. Skyll bok choy og del den i tynne skiver. Skjær squash i halvmåner. Vask gjerne grønnkålen litt om du synes det er nødvendig.
Varm opp en wokpanne eller bredbunnet kjele. Ha i olje. Stek kjøttet i 2–3 omganger på høy varme. Ha det over på en tallerken når det er ferdig stekt.
Stek grønnsakene på høy i varme i den samme pannen. Etter 4–5 minutter, bland inn kjøttet sammen med teriyakisaus og soyasaus.
Server wok teriyaki med jasminris.
God middag!