Popcornkylling i tortillawrap med rødkålsalat og sweet chili-saus
Laktosefri

Popcornkylling i tortillawrap med rødkålsalat og sweet chili-saus

4.02 (331)
Under 30 min
7 Ingredienser
Krønsjy kyllingnuggets som smaker popcorn sammen med en frisk kålsalat og søt chili-saus er en rask smaksbombe som passer hele familien.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Hvete
    ·
  • Gluten

Basisvarer:
  • Olje
  • aluminiumsfolie (kan sløyfes)
Grønn paprika
1 stk
Rødløk
½ stk
Lime
1 stk
Finsnittet rødkål
100 g
Popcornkylling
400 g
Tortillalefser
4 stk
(Hvete, Gluten)
Sweet chili-saus
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 835 kcal
  • Fett: 25 g
  • Karbohydrater: 100 g
  • Protein: 51 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Det smaker godt med litt finhakket chili eller koriander i wrapen.

Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft. 
Rens og kutt paprikaen i strimler. Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Kutt limen i båter. Ha rødkålen, paprikaen, og rødløken i en bolle. Press over saft fra limen, og bland det godt sammen. Server resten av limen til retten. 
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 3–4 minutter på hver side, til den er gjennomvarm og gyllen. Skjær kyllingkjøttet i mindre biter når det er gjennomstekt. 
Pakk tortillaene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen som anvist på pakken. 
Server sweet chili-sausen til retten.
God middag!