Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Solsikke-/rapsolje
Løk
1 stk
Rød paprika
1 stk
Solsikke-/rapsolje
1–2 ss
Hakkede tomater
1 boks
Taco kryddermiks
½ pose
Fullkornstortillaer
2 stk
Lettere Norvegia
100 g
Restaurantsalat
1 pakke
Tomat
1 stk
Kesam
4 ss
Tomatsalsa
1 beger
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
For en mer crispy quesadilla, kan den stekes gyllen i en stekepanne med litt olje eller margarin.
Sett ovnen på 200 grader varmluft og kok opp en stor kjele med vann. Legg posen med pulled pork i vannet og la den koke i 10–15 minutter.
Finhakk løk og paprika, og fres det i en gryte med olje til løken er blank. Skyll kidneybønnene og la dem renne av seg i et dørslag. Ha bønnene over i gryten. Tilsett hakkede tomater og tacokrydder. La sausen koke i 5–10 minutter til den har kokt inn og blitt litt tykkere.
Løft posen med pulled pork opp av vannet, hold i den med et kjøkkenhåndkle og knus innholdet litt med hendene. Pass på, det er varmt. Hell kjøttet og stekekraften i en form. Ta en gaffel i hver hånd og riv kjøttet i strimler. Ha kjøttet over i gryten og bland alt godt sammen. Smak eventuelt til med mer krydder.
Legg lefsene på et stekebrett dekket med bakepapir. Fordel litt kjøttsaus på halve lefsen og ha ost på toppen. Brett lefsen over til en halvmåne. Når du er ferdig med alle lefsene, sett brettet i ovnen. Stek quesadillaene i omtrent 10 minutter.
Mens quesadillaene står i ovnen, del tomat i båter og bland den sammen med salaten.
Når quesadillaene er ferdige, del hver av dem i fire.
Server quesadilla med salat, kesam og salsa.
1 Roedeporsjon: Quesadilla Salat Kesam: 1 ss Salsa: 1 ss Kcal: 429
God middag!