Kylling- og pastasalat med grillet paprika
Ny oppskrift
Under 20 min
5 Ingredienser
Ingredienser
1 pers
1 pers
Allergener:
- Laktose·
- Melk
Basisvarer:
- Salt
Pasta med grillet paprika
1 pakke
Salatkylling
300 g
Tobladssalat
½ pakke
Lettrømme
½ pakke
Lime
½ stk
Salt
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Hvis du har solsikkefrø eller pinjekjerner kan du gjerne strø det over salaten.
Ha pastasalat, kyllingkjøtt og tobladssalat i en stor bolle. Vend det godt sammen.
Press saften av en halv lime i rømmen. Smak til med salt og pepper.
Server kylling- og pastasalat med grillet paprika og limedressing.
God middag!