Hjemmelagde torskenuggets med ris, ingefærbakt brokkoli og rømmedressing
Glutenfri

Hjemmelagde torskenuggets med ris, ingefærbakt brokkoli og rømmedressing

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
9 Ingredienser
Her får du en god kombinasjon av smaker og teksturer. Og husk alt som er panert er barnas favoritt!

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Salt
  • pepper
  • olje
  • bakepapir (kan sløyfes)
Jasminris
135 g
Egg
1 stk
(Egg)
Panering
1 pakke
Torskefilet
325 g
(Fisk)
Ingefær
1 bit
Brokkoli
1 stk
Glutenfri soyasaus
1 pose
(Soya)
Lettrømme
150 g
(Melk, Laktose)
Sweet chili-saus
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 801 kcal
  • Fett: 19 g
  • Karbohydrater: 108 g
  • Protein: 49 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Server sweet chili-sausen og lettrømmen hver for seg.

Sett stekeovnen på 230 grader varmluft. 
Tilbered risen som anvist på pakken.
Skrell og finriv ingefæren på et rivjern. Kutt brokkolien i små buketter, og skrell og kutt stilken i skiver. Ha brokkolien og ingefæren i en smurt ildfast form, og vend inn litt olje og soyasausen. Stek brokkolien i ovnen i 10–12 minutter.  
 Knekk egget i en skål, og visp det sammen med litt salt. Ha paneringen på en stor tallerken eller i en frysepose. Del fisken i store terninger. Vend fisken først i egget, og deretter i paneringen. Ha fisken på et stekebrett med bakepapir, og stek fisken i ovnen over brokkolien, i 8–10 minutter. Ta fisken ut av ovnen og la den hvile frem til servering. Krydre med litt salt og pepper. 
Bland sammen rømmen og chilisausen i en skål, og server dressingen til retten. 
God middag!
God middag!