Glutenfri
Hjemmelagde torskenuggets
med ris, ingeførbakt brokkoli og rømmedressingNy oppskrift
Under 20 min
9 Ingredienser
Her får du en god kombinasjon av smaker og teksturer. Og husk at alt som er panert, er barnas favoritt!
Her får du en god kombinasjon av smaker og teksturer. Og husk at alt som er panert, er barnas favoritt!
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Fisk·
- Melk·
- Soya
Basisvarer:
- Salt
- pepper
- olje
- bakepapir (kan sløyfes)
Jasminris
135 g
Egg
1 stk
Panering
1 pakke
Torskefilet
300 g
Ingefær
1 bit
Brokkoli
1 stk
Glutenfri soyasaus
1 pose
Lettrømme
150 g
Søt chilisaus
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 792 kcal
- Fett:
- 19 g
- Karbohydrater:
- 108 g
- Protein:
- 47 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Server den søte chili-sausen og lettrømmen hver for seg.
Sett stekeovnen på 230 grader varmluft.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Skrell og finriv ingefæren på et rivjern. Kutt brokkolien i små buketter, og skrell og kutt stilken i skiver. Ha brokkolien og ingefæren i en smurt ildfast form, og vend inn litt olje og soyasausen. Stek brokkolien i ovnen i 10–12 minutter.
Knekk egget i en skål, og visp det sammen med litt salt. Ha paneringen på en stor tallerken eller i en frysepose. Del fisken i store terninger. Vend fisken først i egget, og deretter i paneringen. Ha fisken på et stekebrett med bakepapir, og stek fisken i ovnen over brokkolien, i 8–10 minutter. Ta fisken ut av ovnen og la den hvile frem til servering. Krydre med litt salt og pepper.
Bland sammen rømmen og chilisausen i en skål, og server dressingen til retten.
God middag!