Pytt i panne med salsicciapølse og egg
Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser
Ingredienser
1 pers
1 pers
Allergener:
- Egg
Basisvarer:
- Salt
- solsikke-/rapsolje
Salsicciapølser
200-300 g
Sous vide-poteter
250 g
Rød paprika
½–1 stk
Tomatsalsa
1 beger
Egg
2 stk
Vårløk
½ pakke
Salt
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Hvis du vil ha litt mer fart i pytt i pannen kan du finhakke litt rød chili og drysse over. Det er også godt med en litt søt sennep til.
Ta potetene ut av posen og del dem i fire. Rens og del paprikaen i terninger. Del pølsene i jevne skiver. Kutt vårløk i tynne skiver.
Ha olje i en middels varm stekepanne. Stek pølseskiver, potet og paprika i 4–5 minutter til alt har fått en fin stekeoverflate. Ha over tomatsalsaen, varm opp og smak til med salt og pepper. Ha pytt i panne over på en tallerken.
Ha olje i samme panne og stek speilegg.
Server pytt i panne med speilegg og vårløk.
God middag!