Thaisuppe med lyrfilet, gulrot, pak choy og nystekt brød
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
5 Ingredienser
Her får du en ferdig laget aromatisk thaisuppe med delikat hvit fisk og friske grønnsaker. Dypp det varme brødet i suppen.
Her får du en ferdig laget aromatisk thaisuppe med delikat hvit fisk og friske grønnsaker. Dypp det varme brødet i suppen.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Fisk·
- Hvete·
- Rug·
- Melk·
- Selleri
Basisvarer:
- Salt
Thaisuppe
700 g
Pak choy
1 stk
Gulrøtter
2 stk
Lyrfilet
325 g
Rustikke multibrød
2 stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 614 kcal
- Fett: 24 g
- Karbohydrater: 60 g
- Protein: 39 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
Hell suppen over i en kjele, og kok opp på middels høy varme under omrøring.
Skyll pak choyen, og skrell gulrøttene. Kutt grønnsakene i strimler. Skjær fisken i terninger, og krydre den med litt salt. Ha fisken og grønnsakene i suppen, og la det hele småkoke i 3–4 minutter.
Tilbered multibrødene som anvist på pakken.
God middag!
God middag!