Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sennep·
- Soya
Basisvarer:
- Paprikapulver
- salt
- solsikke-/rapsolje
Baconterninger
150 g
Sous vide-poteter
400 g
Solsikke-/rapsolje
2–3 ss
Løk
1 stk
Godtlevertpølser
200 g
Rød paprika
1 stk
Paprikapulver
1 ss
Salt
Egg
4 stk
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
MINI-KOKKEN: Vask hendene før du starter. Finn frem et skjærebrett og en kniv. Legg litt vått papir under skjærebrettet slik at det ikke sklir så lett. I dag er du pølsesjef! Kutt pølsene i biter og ha dem i pannen når den voksne sier at det er klart. Husk at det er lov til å smake!
Varm opp en stor stekepanne med olje. Ha i baconterningene og stek dem i 3–4 minutter på middels pluss temperatur.
Del pølser, poteter og paprika i terninger. Finhakk løk og persille.
Tilsett løk i pannen med baconet. Stek videre til løken begynner å bli blank og myk. Skru opp litt for varmen og tilsett poteter og pølser. Stek til potetene begynner å få en lett stekeskorpe. Ha i paprika, og stek videre i et par minutter. Dryss med paprikapulver etter smak. Stek videre til alt har en gyllen farge. Smak til med salt og pepper. Dryss over hakket persille.
Stek speilegg etter eget ønske.
Server pytt i panne med speilegg.
God middag!