Roede
Vegetar
Rask bolognese med linser, fullkornslinguine, tomatsalat og revet Grande Premium
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
7 Ingredienser
Dette er en vegetarisk og rask variant av den kjente italienske pastaretten. Servert med en frisk salat og søte tomater, er denne retten uimotståelig.
Dette er en vegetarisk og rask variant av den kjente italienske pastaretten. Servert med en frisk salat og søte tomater, er denne retten uimotståelig.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Melk·
- Selleri
Basisvarer:
- Salt
- pepper
Fullkornslinguine
150–200 g
Bolognese med linser
600 g
Hjertesalat
1 stk
Tomat
1 stk
Rødløk
½–1 stk
Balsamicovinaigrette
½ pakke
Revet Grande Premium
½–1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 640 kcal
- Fett: 15 g
- Karbohydrater: 98 g
- Protein: 29 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Ha bolognesen med linser over i en gryte, og kok opp på middels varme under omrøring. La bolognesen småkoke i 5–10 minutter. Smak til med salt og pepper.
Kutt enden av hjertesalaten, og skyll bladene og tomaten i kaldt vann. Grovhakk salaten og kutt tomaten i tynne båter. Skrell og finhakk rødløken. Bland salaten, tomatbåtene, løken og balsamicovinaigretten i en serveringsskål.
Topp retten med den revne Grande Premium-osten.
225 g Pasta: 100 g Salat: 100 g Ost: 1 ts Energiinnhold: ca. 340 kcal. For deg som registrerer middagen i Roedeappen: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram).
God middag!