Rask bolognese med linser, fullkornslinguine, tomatsalat og revet Grande Premium
Roede
Vegetar

Rask bolognese med linser, fullkornslinguine, tomatsalat og revet Grande Premium

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
7 Ingredienser
Dette er en vegetarisk og rask variant av den kjente italienske pastaretten. Servert med en frisk salat og søte tomater, er denne retten uimotståelig.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Salt
  • pepper
Fullkornslinguine
150–200 g
(Hvete)
Bolognese med linser
600 g
(Selleri)
Hjertesalat
1 stk
Tomat
1 stk
Rødløk
½–1 stk
Balsamicovinaigrette
½ pakke
Revet Grande Premium
½–1 pakke
(Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 640 kcal
  • Fett: 15 g
  • Karbohydrater: 98 g
  • Protein: 29 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

 Tilbered pastaen som anvist på pakken. 
Ha bolognesen med linser over i en gryte, og kok opp på middels varme under omrøring. La bolognesen småkoke i 5–10 minutter. Smak til med salt og pepper. 
 Kutt enden av hjertesalaten, og skyll bladene og tomaten i kaldt vann. Grovhakk salaten og kutt tomaten i tynne båter. Skrell og finhakk rødløken. Bland salaten, tomatbåtene, løken og balsamicovinaigretten i en serveringsskål. 
Topp retten med den revne Grande Premium-osten. 
225 g Pasta: 100 g Salat: 100 g Ost: 1 ts Energiinnhold: ca. 340 kcal. For deg som registrerer middagen i Roedeappen: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram).
God middag!