Kjøttkaker med ertestuing, brun saus og poteter

Kjøttkaker med ertestuing, brun saus og poteter

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
3 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Salt
    Poteter
    500 g
    Salt
    Brun saus
    1 pakke
    Ertestuing
    400 g
    Salt
    Næringsbergening (per porsjon)
    • Energi: N/A
    • Fett: N/A
    • Karbohydrater: N/A
    • Protein: N/A
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Ha gjerne litt smør i ertestuingen om du vil ha en mer kremet smak på den.

    Sett over lettsaltet vann til poteter og sett ovnen på 180 grader varmluft. Kok potetene til de er møre, hell av vannet og la dem dampe seg tørre under lokk med litt papir eller et rent klede.
    Legg kjøttkakene på et ovnsbrett og varm dem i ovnen til de er gjennomvarme. Det tar omtrent 15 minutter.
    Kok opp en stor kjele med vann, legg posen med ertestuing i vannet og la den koke i omtrent 15 minutter. Løft posen opp av vannet, hold i den med et kjøkkenhåndkle og klipp opp på toppen. Hell ertestuingen forsiktig over i et serveringsfat. Smak eventuelt til med litt salt og pepper.
    Server kjøttkaker med poteter, ertestuing og brun saus.
    God middag!