Kjøttkaker med ertestuing, brun saus og poteter
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
3 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Salt
Poteter
500 g
Salt
Brun saus
1 pakke
Ertestuing
400 g
Salt
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: N/A
- Fett: N/A
- Karbohydrater: N/A
- Protein: N/A
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha gjerne litt smør i ertestuingen om du vil ha en mer kremet smak på den.
Sett over lettsaltet vann til poteter og sett ovnen på 180 grader varmluft. Kok potetene til de er møre, hell av vannet og la dem dampe seg tørre under lokk med litt papir eller et rent klede.
Legg kjøttkakene på et ovnsbrett og varm dem i ovnen til de er gjennomvarme. Det tar omtrent 15 minutter.
Kok opp en stor kjele med vann, legg posen med ertestuing i vannet og la den koke i omtrent 15 minutter. Løft posen opp av vannet, hold i den med et kjøkkenhåndkle og klipp opp på toppen. Hell ertestuingen forsiktig over i et serveringsfat. Smak eventuelt til med litt salt og pepper.
Server kjøttkaker med poteter, ertestuing og brun saus.
God middag!