Sprøbakt torsk med pannestekte grønnsaker, eggenudler og sweet chili-saus
Laktosefri

Sprøbakt torsk med pannestekte grønnsaker, eggenudler og sweet chili-saus

4.05 (725)
Under 30 min
7 Ingredienser
Gyllen og sprøpanert torsk med krønsjy grønnsaker er en fiskerett som nok vil falle i smak hos barna. Den søte chilisausen er det perfekte tilbehøret.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete

Basisvarer:
  • Salt
  • pepper
  • olje
  • bakepapir (kan sløyfes)
Panert torsk
360 g
(Fisk, Hvete)
Gulrot
1 stk
Rød paprika
1 stk
Brokkoli
½ stk
Hvitløksfedd
1 stk
Eggenudler
125 g
(Egg, Hvete)
Sweet chili-saus
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 700 kcal
  • Fett: 20 g
  • Karbohydrater: 100 g
  • Protein: 30 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Bland de ferdigkokte nudlene inn i de stekte grønnsakene. Rør sammen to egg, og ha dem over nudlene og grønnsakene. Stek til eggene har stivnet. Smak til med soyasaus.

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Legg fisken på et stekebrett med bakepapir, og stek den i ovnen i 12–15 minutter, eller til fisken er gyllen og sprø.
 Skrell gulroten, og skyll og rens paprikaen. Del gulroten i to på langs og så i skiver på skrå. Kutt paprikaen i strimler. Kutt brokkolien i små buketter, og skrell og kutt stilken i biter. Skrell og finhakk hvitløken. 
Tilbered nudlene som anvist på pakken.
 Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek grønnsakene i 6–8 minutter under omrøring, og smak til med salt og pepper.
 Server sweet chili-sausen til retten. 
God middag!