Ravioli med spinat, ricotta og salsicciakjøttdeig

Ravioli med spinat

ricotta og salsicciakjøttdeig
Ny oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser
Den italienske salsicciadeigen blir ekstra god når den krydres med røkt paprikakrydder, og passer perfekt til denne kjappe raviolimiddagen.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
  • vann
Sjalottløk
1 stk
Spinat
50 g
Salsicciadeig
300 g
Røkt paprikakrydder
½–1 pakke
Vann
1 dl
Tomat
1 stk
Ruccola
50 g
Balsamicovinaigrette
½–1 pakke
Ravioli med ricotta og spinat
1 pakke
(Egg, Gluten, Melk, Laktose)
Vann
1 l
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
751 kcal
Fett:
47 g
Karbohydrater:
42 g
Protein:
39 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Kok opp omtrent 1 liter lettsaltet vann en kjele. 
 Skrell og kutt sjalottløken i tynne skiver. Skyll spinaten. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen i 2–3 minutter.
Tilsett sjalottløken og 1 dl vann, og stek videre i 1 minutt. Ha i spinaten, og stek det hele videre i 1 minutt, til spinaten har falt litt sammen. Skru ned til lav varme. Smak til med salt, pepper og ønsket mengde av paprikakrydderet. Bland godt, og la det hele stå på lav varme frem til servering.  
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Skyll og kutt tomaten i terninger. Skyll ruccolaen. Bland tomaten, ruccolaen og balsamicovinaigretten i en liten salatbolle. 
God middag!