Laks med pesto, potetmos og ovnsbakte grønnsaker
Ny oppskrift
Under 15 min
5 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Fisk
Basisvarer:
- Extra virgin olivenolje eller smør
- salt
Laksefilet
325 g
Salt
Tomatpesto
1 pakke
Extra virgin olivenolje eller smør
3 ss
Råkostmiks
1 pakke
Lime i båter
½ stk
Potetmos
500 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Sitronsaft og soyasaus passer godt til denne retten. Tilsett dette sammen med fisken eller ha det over grønnsakene ved servering.
Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft og kok opp en stor kjele med vann til potetmosen. Legg på lokk, da går det raskere. Finn frem alle ingrediensene, en ildfast form, en skjærefjøl og en kniv.
Legg grønnsakene i en ildfast form. Legg fiskestykkene på toppen. Krydre den med salt og ha på pesto og smør eller olivenolje. Sett formen i ovnen og bak fisken i omtrent 12–14 minutter.
Legg pakken med potetmos direkte i det varme vannet. La potetmosen småkoke i 10 minutter. Hell potetmosen over i en skål før servering.
Del lime i båter.
Server laks med pesto, potetmos, ovnsbakte grønnsaker og lime i båter.
God middag!