Glutenfri
Vegetar
Italiensk linse- og kikertgryte med potetmos og grønnkålsalat
4.18 (89)
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep·
- Melk·
- Selleri
Basisvarer:
- Salt
- pepper
Rustikk potetmos med timian
500 g
Kikerter
1 pakke
Bolognese med linser
600 g
Strimlet grønnkål
50 g
Tomat
1 stk
Grønt eple
1 stk
Aioli
½ pakke
Revet Grande Premium
½ pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 739 kcal
- Fett: 31 g
- Karbohydrater: 87 g
- Protein: 29 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Vend Grande Premium-osten inn i grønnkålsalaten for mer smak.
Kok opp en kjele med vann. Legg posen med potetmos i vannet, og la den småkoke i omtrent 15 minutter. Ha den varme potetmosen over i en serveringsskål.
Sil av laken og skyll kikertene i et dørslag. Ha kikertene og bolognesen med linser over i en gryte. Kok opp, og la gryten småkoke på middels lav varme i omtrent 10 minutter. Smak til med salt og pepper.
Skyll og tørk grønnkålen. Skyll og kutt tomaten og eplet i terninger. Bland grønnkålen, tomaten, eplet og aiolien i en serveringsskål. Krydre med litt salt og pepper.
Topp retten med den revne Grande Premium-osten (se tips).
God middag!
God middag!