Kyllingkarbonader med soppsaus og brokkoli

Kyllingkarbonader med soppsaus og brokkoli

Ny oppskrift
Under 30 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Salt
    • solsikke-/rapsolje
    Poteter
    500 g
    Kyllingburger med timian og hvitløk
    330 pakke
    Solsikke-/rapsolje
    1–2 ss
    Salt
    Soppsaus
    1 pakke
    Sitron
    ½ stk
    Brokkoli
    1 stk
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Litt rosmarin eller salvie er godt å ha i pannen når du steker karbonadene.

    Sett ovnen på 180 grader varmluft.
    Kok opp poteter i lettsaltet vann, skru ned til medium varme og la potetene trekke seg møre. Det tar omtrent 20 minutter.
    Om du ønsker å gi potetene litt stekeoverflate, er det godt å koke dem med skallet på, og deretter legge dem i en stekepanne med olje. Mos potetene ut med baksiden av en skje og stek dem i 2 minutter på hver side.
    Varm opp en stekepanne til middels+ varme og ha i olje. Når det freser livlig, legg i kyllingkarbonadene og stek dem gylne. Snu karbonadene og gjenta prosessen på den andre siden. Krydre med salt og pepper underveis. Hvis karbonadene er ferdige før resten av middagen, kan du holde dem varme i ovnen.
    Del brokkoli i buketter og kok bukettene i lettsaltet vann i omtrent 4–5 minutter.
    Varm soppsausen i en liten kjele til den småkoker.
    Server kyllingkarbonader med kokt brokkoli, most potet, soppsaus og sitronbåter.
    God middag!