Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Salt
- solsikke-/rapsolje
Jasminris
1 pakke
Kyllingfilet i strimler
350 g
Solsikke-/rapsolje
3–4 ss
Rød paprika
1 stk
Gul paprika
1 stk
Rødløk
½-1 stk
Indisk curry paste
1 ts
Kokosmelk
1 pakke
Lime
1 stk
Salt
Vårløk
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Skulle du ha noen nøtter liggende i skapet, passer det perfekt til denne retten.
Kok ris etter anvisning på pakken.
Kutt paprika og rødløk i strimler og vårløk i skiver.
Varm opp en wok- eller stekepanne med olje og stek kyllingen gyllen. Tilsett paprika og løk. Stek videre til løken er blank.
Ha i curry paste. Vær obs på at denne er sterk, så smak deg frem til den styrken som passer din familie. Tilsett kokosmelk, og la det hele koke i 3–4 minutter. Klem over limesaft og smak til med salt og pepper. Bland inn vårløk rett før servering.
Server kylling- og paprikawok i red curry med ris.
God middag!