Kylling- og paprikawok i red curry

Kylling- og paprikawok i red curry

4.1 (210)
Under 20 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Salt
    • solsikke-/rapsolje
    Jasminris
    1 pakke
    Kyllingfilet i strimler
    350 g
    Solsikke-/rapsolje
    3–4 ss
    Rød paprika
    1 stk
    Gul paprika
    1 stk
    Rødløk
    ½-1 stk
    Indisk curry paste
    1 ts
    Kokosmelk
    1 pakke
    Lime
    1 stk
    Salt
    Vårløk
    1 pakke
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Skulle du ha noen nøtter liggende i skapet, passer det perfekt til denne retten.

    Kok ris etter anvisning på pakken.
    Kutt paprika og rødløk i strimler og vårløk i skiver.
    Varm opp en wok- eller stekepanne med olje og stek kyllingen gyllen. Tilsett paprika og løk. Stek videre til løken er blank.
    Ha i curry paste. Vær obs på at denne er sterk, så smak deg frem til den styrken som passer din familie. Tilsett kokosmelk, og la det hele koke i 3–4 minutter. Klem over limesaft og smak til med salt og pepper. Bland inn vårløk rett før servering.
    Server kylling- og paprikawok i red curry med ris.
    God middag!