Fiskekaker med chili og ingefær, thaisalat, jasminris og sataydressing

Fiskekaker med chili og ingefær, thaisalat, jasminris og sataydressing

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
13 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Peanøtter
    ·
  • Melk
    ·
  • Nøtter
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Salt
  • olje
Jasminris
135 g
Agurk
½ stk
Tomat
1 stk
Sjalottløk
1 stk
Gulrot
1 stk
Soya- og ingefærsaus
1 pakke
(Soya, Hvete)
Lime
½ stk
Koriander
1 bunt
Fiskekaker
360 g
(Fisk, Melk, Laktose)
Finkuttet ingefær, hvitløk og chili
1 pakke
Lime
½ stk
Hakkede peanøtter
1 pakke
(Peanøtter, Nøtter)
Sataysaus uten nøtter
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 912 kcal
  • Fett: 44 g
  • Karbohydrater: 92 g
  • Protein: 37 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Du kan også varme sataysausen i en liten kjele på middels varme under omrøring, og servere den varm til retten.

Tilbered risen som anvist på pakken.
 Skyll og kutt agurken og tomaten i grove biter. Skrell og kutt sjalottløken og gulroten i tynne strimler. Bland grønnsakene og soya- og ingefærsausen i en serveringsskål. Smak til med salt og saften fra den halve limen. Skyll, rist og grovhakk korianderen. Topp salaten med korianderen.
 Varm opp en stekepanne til middels varme, og ha i litt olje. Stek fiskekakene i omtrent 3 minutter på hver side. Tilsett finkuttet ingefær, hvitløk og chili mot slutten av steketiden for ekstra smak.  
Kutt limen i båter. Server limebåtene, de hakkede peanøttene og sataysausen til retten (se tips). 
God middag!