Fiskekaker med chili og ingefær, thaisalat, jasminris og sataydressing
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
13 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Fisk·
- Hvete·
- Peanøtter·
- Melk·
- Nøtter·
- Soya
Basisvarer:
- Salt
- olje
Jasminris
135 g
Agurk
½ stk
Tomat
1 stk
Sjalottløk
1 stk
Gulrot
1 stk
Soya- og ingefærsaus
1 pakke
Lime
½ stk
Koriander
1 bunt
Fiskekaker
360 g
Finkuttet ingefær, hvitløk og chili
1 pakke
Lime
½ stk
Hakkede peanøtter
1 pakke
Sataysaus uten nøtter
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 912 kcal
- Fett: 44 g
- Karbohydrater: 92 g
- Protein: 37 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Du kan også varme sataysausen i en liten kjele på middels varme under omrøring, og servere den varm til retten.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Skyll og kutt agurken og tomaten i grove biter. Skrell og kutt sjalottløken og gulroten i tynne strimler. Bland grønnsakene og soya- og ingefærsausen i en serveringsskål. Smak til med salt og saften fra den halve limen. Skyll, rist og grovhakk korianderen. Topp salaten med korianderen.
Varm opp en stekepanne til middels varme, og ha i litt olje. Stek fiskekakene i omtrent 3 minutter på hver side. Tilsett finkuttet ingefær, hvitløk og chili mot slutten av steketiden for ekstra smak.
Kutt limen i båter. Server limebåtene, de hakkede peanøttene og sataysausen til retten (se tips).
God middag!