Laktosefri
Enchiladas med kjøttdeig av svin og storfe med linser, tomatsalsa og ost
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
11 Ingredienser
Disse enchiladaene er stappfulle av meksikanske smaker. Dette er kos, alle dagene i uken.
Disse enchiladaene er stappfulle av meksikanske smaker. Dette er kos, alle dagene i uken.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Hvete·
- Gluten·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- salt
- pepper
Rødløk
½ stk
Mais
1 pakke
Lime
½ stk
Svarte bønner
1 pakke
Kjøttdeig av storfe og svin med linser
300 g
Tomatsalsa
100 g
Three spice
½–1 pakke
Tortillalefser
4 stk
Revet ost
100 g
Hjertesalat
1 stk
Lime
½ stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 990 kcal
- Fett: 35 g
- Karbohydrater: 102 g
- Protein: 66 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Det er godt med frisk koriander og crème fraîche eller rømme til retten.
Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
Skrell og finhakk rødløken. Sil laken av maiskornene. Del limen i båter. Sil laken av bønnene, og skyll dem i kaldt vann. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek rødløken i et par minutter, til den er gyllen, og legg den over på en tallerken. Ha litt ny olje i stekepannen. Stek kjøttdeigen i omtrent 1 minutt på hver side, slik at den får en stekeskorpe. Del kjøttdeigen i mindre biter. Tilsett maisen, bønnene, tomatsalsaen, rødløken og three spice krydderet. Stek det hele i 2–3 minutter. Smak til med saft fra limen, salt og pepper.
Fyll hver av tortillalefsene med kjøttdeigen, og rull dem sammen. Legg enchiladaene ved siden av hverandre i en ildfast form, og dryss over den revne osten. Stek enchiladaene i ovnen i 6–8 minutter.
Skyll og tørk hjertesalaten, og kutt den i mindre biter. Ha hjertesalaten i en bolle, og vend inn saften fra limen.
God middag!
God middag!