Søtpotetsuppe med kokt egg, pak choy og rustikke multibrød
Vegetar

Søtpotetsuppe med kokt egg, pak choy og rustikke multibrød

4 (104)
Under 20 min
5 Ingredienser
En god suppe trenger lang koketid for å få rik og god smak. Her har vi laget suppen for deg, som du så topper med kokt egg og friske grønnsaker.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Vann
Gulrøtter
2 stk
Pak choy
1 stk
Spicy søtpotetsuppe
700 g
(Melk, Laktose)
Egg
2 stk
(Egg)
Vann
1 l
Rustikke multibrød
2 stk
(Hvete, Rug)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 501 kcal
  • Fett: 17 g
  • Karbohydrater: 70 g
  • Protein: 18 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Du kan også steke brødene i en brødrister hvis du har det. Da trenger du ikke å sette på ovnen.

Varm opp stekeovnen til 230 grader på over- og undervarme (se tips). Kok opp omtrent 1 liter vann i en kjele til eggene. 
 Skrell og kutt gulrøttene i tynne strimler. Skyll og kutt pak choyen i strimler. Hell suppen over i en kjele, og kok opp på middels høy varme under omrøring. Ha gulrøttene og pak choyen i suppen, og la grønnsakene trekke i suppen i 3–4 minutter
Kok eggene i vannet fra punkt 1 i 7–8 minutter. Skyll eggene i kaldt vann, skrell dem og del dem i to. 
Stek brødene som anvist på pakken. 
Vel bekomme!
God middag!