Fullkornspasta, pepperoni og grønnsaker i crème fraîche-saus med ruccola og revet ost

Fullkornspasta

med pepperoni og grønnsaker i crème fraîche-saus med ruccola og revet ost
4.07 (271)
Under 20 min
9 Ingredienser
Her får du en ordentlig hverdagsmiddag med folkefavoritten pepperoni i skjønn harmoni med kremede grønnsaker og pasta.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
  • vann
Fullkornspenne
200 g
(Hvete)
Rødløk
1 stk
Squash
1 stk
Pepperoni
100 g
Lett crème fraîche
150 g
(Melk, Laktose)
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Vann
1–2 dl
Ruccola
50 g
Balsamicovinaigrette
½ pakke
Revet Grande Premium
1 pakke
(Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
861 kcal
Fett:
46 g
Karbohydrater:
77 g
Protein:
35 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Skyll og kutt squashen i terninger. Skjær pepperonien i strimler. 
Varm opp en tørr stekepanne til middels høy varme. Stek pepperonien i et par minutter, til den har sluppet litt av fettet. Ha litt olje i stekepannen. Vend inn rødløken og squashen, og stek det hele i omtrent 5 minutter, til løken er gyllen.
Bland inn crème fraîchen, 1–2 dl vann og grønnsaksbuljongen. La det hele småkoke på lav varme i 5–6 minutter, til sausen er kremet. Smak til med salt og pepper.     
 Skyll og tørk ruccolaen. Bland ruccolaen og balsamicovinaigretten i en skål. Topp retten med Grande Premium-osten.  
God middag!