Ost- og skinketortelloni med sprøstekt bacon og tomatsaus, toppet med Grana Padano

Ost- og skinketortelloni med sprøstekt bacon og tomatsaus, toppet med Grana Padano

3.9 (80)
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Smør
  • salt
  • olivenolje
  • olje
  • eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik
Tortelloni med skinke og ost
250 g
(Egg, Hvete, Melk, Laktose)
Spinat
100 g
Smør
½ ss
(Melk)
Tomatsaus
1 pakke
Bacon
150 g
Ruccola
100 g
Grana Padano
1 stk
(Egg, Melk)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 624 kcal
  • Fett: 27 g
  • Karbohydrater: 56 g
  • Protein: 39 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Hvis du ønsker en jevnere og litt mer kremet saus, kan du bruke en stavmikser og kjøre tomatsausen jevn sammen med 1 ss smør.

 Tilbered pastaen som anvist på pakken. Skyll spinaten. Sil vannet av den ferdigkokte pastaen. Ha pastaen tilbake i kjelen sammen med spinaten og ½ ss smør, og vend om til spinaten har falt sammen.
 Varm opp tomatsausen i en kjele på middels varme under omrøring (se tips).
 Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek baconterningene i 2–3 minutter, eller til de er gylne og sprø.
 Skyll ruccolaen og ha den i en skål. Vend inn litt olivenolje, valgfri eddik, salt og pepper. Finriv Grana Padano-osten over retten ved servering.
God middag!