Fiskeboller i karrisaus med råkost og poteter
Glutenfri

Fiskeboller i karrisaus med råkost og poteter

4.17 (583)
Under 20 min
6 Ingredienser
Ta vare på tradisjonene i en hektisk hverdag. Fiskeboller i karrisaus, en klassisk hverdagsrett som er godt likt av hele familien.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Salt
Delikatessepoteter
300 g
Fiskeboller i hvit saus
700 g
(Fisk, Melk, Laktose)
Karri
½–1 pakke
Gulrøtter
2 stk
Kålrot
1 bit
Appelsin
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 683 kcal
  • Fett: 27 g
  • Karbohydrater: 78 g
  • Protein: 31 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Server gjerne karrien ved siden av, om du heller foretrekker det. Sprøstekt bacon eller pepperoni smaker godt til retten.

Kok potetene i lettsaltet vann i omtrent 15–20 minutter, eller til de er gjennomkokte. 
 Varm opp en kjele til middels varme, og ha i litt olje og ønsket mengde karri. La det surre i 1 minutt. Hell fiskebollene og sausen over i  kjelen, og kok opp på middels varme under omrøring. La fiskebollene småkoke i sausen i omtrent 5 minutter, eller til de er gjennomvarme. Smak til med karrien.
 Skrell gulrøttene og kålroten, og grovriv dem på et rivjern. Kutt skallet av appelsinen, og kutt den i biter. Bland sammen gulrøttene, kålroten og appelsinen i en bolle. Press saften fra appelsinskallet over råkosten.
God middag!
God middag!