Kremet fiskesuppe med torsk, fennikel, gulrøtter og rustikke multibrød

Kremet fiskesuppe med torsk, fennikel, gulrøtter og rustikke multibrød

4.17 (115)
Under 20 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
    Fennikel
    1 stk
    Gulrøtter
    2 stk
    Torskefilet
    165 g
    (Fisk)
    Fiskesuppebase
    700 g
    (Fisk, Selleri, Melk, Laktose)
    Rustikke multibrød
    2 stk
    (Hvete, Rug)
    Næringsbergening (per porsjon)
    • Energi: 748 kcal
    • Fett: 42 g
    • Karbohydrater: 63 g
    • Protein: 30 g
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. 
     Skyll og kutt ønsket mengde av fennikelen i skiver. Finhakk eventuell fennikelgress på fennikelen, og topp suppen med det ved servering. Skrell og kutt gulrøttene i skiver. Skjær fisken i terninger.
     Varm opp fiskesuppebasen i en kjele på middels varme under omrøring. Tilsett gulrøttene og fennikelen, og la suppen småkoke i omtrent 5 minutter. Ha i fisketerningene, og la dem trekke i suppen i 2–4 minutter før servering. 
     Tilbered multibrødene som anvist på pakken.
    God middag!
    God middag!