Fiskekaker med chili og ingefær, thaisalat, jasminris og sataydressing
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
12 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Fisk·
- Hvete·
- Peanøtter·
- Melk·
- Nøtter·
- Soya
Basisvarer:
- Salt
- olje
Jasminris
125 g
Agurk
½ stk
Tomat
1 stk
Sjalottløk
1 stk
Gulrot
1 stk
Soya- og ingefærsaus
1 pakke
Lime
½ stk
Koriander
1 bunt
Fiskeburger m/chili og ingefær
250 g
Lime
½ stk
Hakkede peanøtter
1 pakke
Sataysaus uten nøtter
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 667 kcal
- Fett: 24 g
- Karbohydrater: 80 g
- Protein: 32 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Du kan også varme sataysausen i en liten kjele på middels varme under omrøring, og servere den varm til retten.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Skyll og kutt agurken og tomaten i grove biter. Skrell og kutt sjalottløken og gulroten i tynne strimler. Bland grønnsakene og soya- og ingefærsausen i en serveringsskål. Smak til med salt og saften fra den halve limen. Skyll, rist og grovhakk korianderen. Topp salaten med korianderen.
Varm opp en stekepanne til middels varme, og ha i litt olje. Stek fiskekakene i omtrent 4 minutter på hver side.
Kutt limen i båter. Server limebåtene, de hakkede peanøttene og sataysausen til retten (se tips).
God middag!