Ingredienser
1 pers
Allergener
- Laktose,
- soya
Basisvarer
- solsikke-/rapsolje
- smør
- salt
Baconterninger (Soya, Laktose)
150 g
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Smør
2 ss
Rødløk
½ stk
Hvitløk
1–2 fedd
Squash
1 stk
Hakkede tomater
1 boks
Salt
Pasta farfalle
125 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Har du litt rosmarin, smaker det veldig godt i denne tomatsausen med bacon.
- Stek baconterningene i en blanding av olje og smør på middels varme til de er gylne og sprø. Finhakk rødløk og hvitløk. Skjær squash i halvmåner.
- Når baconet er sprøtt, tilsett løk og hvitløk. La det frese på middels varme i 4–5 minutter til løken er blank. Tilsett squashen og la den steke med i 5–6 minutter. Tilsett hakkede tomater, kok opp og la sausen trekke i 10 minutter på lav varme. Smak til med salt og pepper (se tips).
- Sett over en kjele med rikelig, lettsaltet vann til koking av pasta. Den skal kokes såkalt al dente, altså med en fast kjerne. Det tar omtrent 7–9 minutter.
- Sil vannet av pastaen og vend inn sausen. Server gjerne med godt brød ved siden av.