Ovnsbakt lange med wokede grønnsaker og pepperrotdressing
Ny oppskrift
Under 15 min
5 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Fisk
Basisvarer:
- Litt salt
- salt
- solsikke-/rapsolje eller smør
Delikatessepoteter
300 g
Litt salt
Langefilet
375 g
Cherrytomater
1 pakke
Salt
Pepperrotdressing
1 beger
Strimlet wokmiks
1 pakke
Solsikke-/rapsolje eller smør
2 ss
Salt
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Fisken kan også pannestekes. Stek den i en forvarmet stekepanne i 3–4 minutter på hver side. Server gjerne litt sitron til.
Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft og kok opp en kjele med lettsaltet vann til poteter. Finn frem alle ingrediensene, en ildfast form og en stekepanne.
Kok opp poteter i lettsaltet vann og kok dem til de er møre. Det tar omtrent 15 minutter.
Skyll og tørk fisken. Legg fisk og cherrytomater i en ildfast form og krydre med salt og pepper. Sett formen i ovnen og stek fisken i 10–12 minutter.
Forvarm en stekepanne eller vid kjele og ha i olje. Stek grønnsakene i 3–4 minutter. Krydre med salt og pepper. Avslutt med en spiseskje smør om du ønsker en mildere smak.
Server ovnsbakt lange med kokte delikatessepoteter, wokede grønnsaker og pepperrotdressing.
God middag!