BBQ-marinerte kyllingklubber med coleslaw

BBQ-marinerte kyllingklubber med coleslaw

4.08 (166)
Under 30 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Bygg
    ·
  • Fisk

Basisvarer:
  • Salt
  • smør
Poteter
350 g
Salt
Kyllingklubber
600 g
Salt
Barbecuesaus
1 pakke
(Fisk, Sennep, Bygg)
Maiskolbe
1 pakke
Salt
Smør
2 ss
Coleslaw
200 g
(Egg, Sennep)
Eple
1 stk
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Maisen kan også stekes eller grilles. Bruk gjerne et godt kryddersmør for ekstra smak.

Varm opp ovnen til 210 grader varmluft.
Vask potetene og kutt dem i båter. Ha potetbåtene over i en ildfast form, og ha på olje, salt og pepper. Bak potetbåtene i ovnen til de er møre. Det tar omtrent 25–30 minutter. Vend om underveis for en jevnere steking.
Skyll kyllingklubbene i kaldt vann og tørk dem lett med papir. Ha klubbene i en ildfast form med bakepapir og krydre dem med salt og pepper. Fordel BBQ-saus over klubbene og gni den inn slik at det er saus over det hele. Sett formen i ovnen og stek kyllingen til den er gjennomstekt. Det tar omtrent 20–25 minutter.
Ha maiskolber i det kokende vannet og la dem trekke i vannet i omtrent 10 minutter.
Riv eplet på et rivjern eller en mandolin og ha det i coleslawen. Smak gjerne til med salt og pepper.
Server BBQ-marinerte kyllingklubber med ovnsbakte poteter, coleslaw og maiskolbe.
God middag!