Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Hvete·
- Soya
Basisvarer:
- Salt
- solsikke-/rapsolje
Jasminris
1 pakke
Kyllinglårfilet
1 pakke
Solsikke-/rapsolje
2-3 ss
Kinesisk hvitløk
½ stk
Squash
1 stk
Rød paprika
1 stk
Strimlet hodekål
150 g
Salt
Mild curry-woksaus
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Det er kort vei fra wok til stekt ris. Ha kokt ris, stekt kylling og grønnsaker i en stor stekepanne. Pisk sammen 3–4 egg, ha eggene i stekepannen og rør til de har stivnet. Server sausen ved siden av.
Kok ris etter anvisning på pakken.
Kutt kyllingen i biter. Behold fettet på, det er der smaken sitter. Hakk hvitløk. Del squash i to på langs og deretter i skiver på skrå. Kutt paprika i store terninger.
Varm opp en stekepanne med olje og stek kyllingen gyllen på alle sider. Ta den ut av pannen og over på en tallerken.
Tilsett litt ny olje i pannen om nødvendig. Stek hvitløk, squash og paprika i 2–3 minutter. Tilsett strimlet hodekål og stek videre i 1–2 minutter.
Ha kyllingen tilbake i pannen og tilsett woksaus. Kok opp og smak til med salt og pepper.
Server kyllingwok med jasminris.
God middag!