Kremet pasta med sopp og chorizo

Kremet pasta med sopp og chorizo

4.19 (162)
Under 0 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Litt salt
  • salt
  • vann
Pasta fusilli
200 g
(Gluten, Selleri)
Litt salt
Chorizo
1 pakke
Rød paprika
1 stk
Sjampinjong
1 pakke
Stangselleri
½ pakke
(Selleri)
Gul løk
½ stk
Seterrømme
1 pakke
(Laktose)
Salt
Vann
1 dl
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Topp gjerne retten med litt parmesan og ferske urter hvis du har.

Sett over en stor kjele med rikelig, lettsaltet vann til koking av pasta. Pastaen skal kokes såkalt al dente, altså med en fast kjerne, i omtrent 8–10 minutter. Hell av vannet og vend inn litt olivenolje eller smør.
Kutt paprika og løk i strimler, vask og skjær stangselleri i tynne skiver. Kutt sjampinjong i to.
Varm opp en stekepanne, ha i litt olje og chorizoskivene. La chorizoen steke i et par minutter til den har begynt å slippe litt av fettet. Tilsett grønnsakene og stek videre i 3–4 minutter. Tilsett seterrømme og vann, la det koke sammen og smak til med salt og pepper.
Bland sammen saus og pasta, eller server det hver for seg.
God middag!