Røkt kamstek med glaserte gulrøtter og epler

Røkt kamstek med glaserte gulrøtter og epler

Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Honning
  • smør
  • solsikke-/rapsolje
  • vann
Basmatiris
1 pakke
Gulrøtter
½ pakke
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Eple
2 stk
Smør
2 ss
Honning
2 ss
Sitron
1 stk
Urtesaus
1 pakke
(Melk, Laktose)
Vann
½ dl
Røkt kamstek
350 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Vask hendene før du starter. Finn frem skjærebrett og kniv. Legg litt vått papir under skjærebrettet, så sklir det ikke så lett. Del eplene i to og ta ut kjernen. Kutt eplene i terninger. Husk å rydde etter deg når du er ferdig.

Kok ris etter anvisning på pakken.
Skrell gulrøtter. Kutt gulrøttene og eplene i terninger. Varm opp en kjele med olje, ha i gulrøttene og stek dem i 3–4 minutter. Tilsett eplebiter, smør og honning. La det hele surre på svak varme til gulrøttene og eplene er møre og honningen sitter godt rundt dem. Smak til med sitronsaft.
Ha urtesaus og vann i en stekepanne, kok opp og legg i den røkte kamsteken. Legg over lokk og la det trekke i 5–10 minutter, til kjøttet er varmt. Eventuelt kan du varme kjøtt og saus hver for seg.
Server røkt kamstek i urtesaus med basmatiris og glaserte gulrøtter og epler.
God middag!