Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Melk
Basisvarer:
- Extra virgin olivenolje eller smør
- salt
- solsikke-/rapsolje
Fullkornslinguine
1 pakke
Extra virgin olivenolje eller smør
1 ss
Gul løk
½ stk
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Kokt skinke i strimler
1 pakke
Kremfløte
1 pakke
Kremost med urter
1 pakke
Erter
1 pakke
Salt
Tomater
1 stk
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
En slik pasta rett smaker ekstra godt med et godt dryss av olivenolje og grovkvernet pepper på toppen.
Sett over en stor kjele med vann til koking av pasta. Kok pastaen såkalt al dente, altså med en fast kjerne. Det tar omtrent 10 minutter. Hell av vannet ved å tømme pastaen i en sil. Vend inn litt olivenolje eller smør.
Finhakk løk og kutt tomater i terninger. Varm opp en kjele med olje og stek løken til den er blank. Tilsett skinke og la den steke med i 2–3 minutter.
Ha fløte og kremost i kjelen. La det hele småkoke i 5 minutter. Tilsett erter, skru ned varmen og la det trekke i 2–3 minutter til. Smak til med salt og pepper om du ønsker det. Vend tomater og pasta inn i sausen.
Server pasta med skinke og mild ostesaus.
God middag!