Eksotiske koteletter

Eksotiske koteletter

Ny oppskrift
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Kyllingbuljongterning
    • solsikke-/rapsolje
    • vann
    Rød currypaste
    1/2 pakke
    Solsikke-/rapsolje
    1 ss
    Hakkede tomater
    1 boks
    Sjampinjong
    1/2 pakke
    Sjalottløk
    2 stk
    Hvitløk
    1-2 fedd
    Kyllingbuljongterning
    1 pakke
    Vann
    1 dl
    Hjertesalat
    1 stk
    Plommetomat
    2 stk
    Agurk
    1/2 stk
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Kok gjerne potetene dagen før. Da går det raskere den dagen dere skal spise.

    Sett ovnen på 180 grader.
    Kok potetene med skallet på i omtrent 20 minutter.
    Gni kotelettene inn med currypaste på begge sider og brun dem raskt i olje. Legg kotelettene i en ildfast form.
    Skjær sjalottløk i båter, de kokte potetene i tynne skiver og knus hvitløk grovt.
    Legg løk, poteter og hvitløk mellom hver kotelett. Kok ut stekepannen med vann, buljong og hakkede tomater, og hell det over kotelettene. Skjær sopp i skiver og stek dem i litt olje. Strø soppen over kotelettformen.
    Sett den ildfaste formen i ovnen og stek i omtrent 20 minutter.
    Skyll og kutt opp hjertesalat, skjær tomater i mindre biter og skjær agurk i biter.
    Server eksotiske koteletter med frisk salat til.
    God middag!