Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Kyllingbuljongterning
- solsikke-/rapsolje
- vann
Rød currypaste
1/2 pakke
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Hakkede tomater
1 boks
Sjampinjong
1/2 pakke
Sjalottløk
2 stk
Hvitløk
1-2 fedd
Kyllingbuljongterning
1 pakke
Vann
1 dl
Hjertesalat
1 stk
Plommetomat
2 stk
Agurk
1/2 stk
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Kok gjerne potetene dagen før. Da går det raskere den dagen dere skal spise.
Sett ovnen på 180 grader.
Kok potetene med skallet på i omtrent 20 minutter.
Gni kotelettene inn med currypaste på begge sider og brun dem raskt i olje. Legg kotelettene i en ildfast form.
Skjær sjalottløk i båter, de kokte potetene i tynne skiver og knus hvitløk grovt.
Legg løk, poteter og hvitløk mellom hver kotelett. Kok ut stekepannen med vann, buljong og hakkede tomater, og hell det over kotelettene. Skjær sopp i skiver og stek dem i litt olje. Strø soppen over kotelettformen.
Sett den ildfaste formen i ovnen og stek i omtrent 20 minutter.
Skyll og kutt opp hjertesalat, skjær tomater i mindre biter og skjær agurk i biter.
Server eksotiske koteletter med frisk salat til.
God middag!