Crispy kylling med ovnsbakte rødbeter, basmatiris og bearnéssaus
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
6 Ingredienser
Det er lite som slår saftig og sprøtt kyllingkjøtt med møre rotgrønnsaker og en klassisk bearnéessaus med smak av estragon.
Det er lite som slår saftig og sprøtt kyllingkjøtt med møre rotgrønnsaker og en klassisk bearnéessaus med smak av estragon.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Bygg·
- Fisk·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- salt
- pepper
- bakepapir (kan sløyfes)
Gulrøtter
2 stk
Rødløk
1 stk
Sous vide-rødbeter
1 pakke
Crispy kyllinglårkjøtt
300 g
Basmatiris
135 g
Bearnéssaus
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 885 kcal
- Fett: 42 g
- Karbohydrater: 93 g
- Protein: 34 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
For mer smak på grønnsakene, kan du vende inn litt finhakket hvitløk, friske urter og 1 ss honning.
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Skrell og kutt gulrøttene i staver. Skrell og kutt rødløken i båter. Kutt rødbetene i båter. Fordel grønnsakene på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene i ovnen i 15–20 minutter, eller til de er møre.
Legg kyllingen på et stekebrett med bakepapir, og stek den i ovnen i 12–15 minutter, eller til kyllingen er gyllen og sprø.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Hell sausen over i en liten kjele, og kok opp på middels varme under omrøring.
God middag!
God middag!