Enchiladas med kyllingkjøttdeig, tomatsalsa og revet ost
Laktosefri

Enchiladas med kyllingkjøttdeig, tomatsalsa og revet ost

3.88 (269)
Under 20 min
11 Ingredienser
Disse enchiladaene er stappfulle av meksikanske smaker. Dette er kos, alle dagene i uken.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Hvete
    ·
  • Gluten
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
  • pepper
Rødløk
½ stk
Mais
1 pakke
Lime
½ stk
Svarte bønner
1 pakke
Kyllingkjøttdeig
300 g
Tomatsalsa
100 g
Three spice
½–1 pakke
Tortillalefser
4 stk
(Hvete, Gluten)
Revet ost
½–1 pakke
(Melk)
Hjertesalat
1 stk
Lime
½ stk
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 905 kcal
  • Fett: 31 g
  • Karbohydrater: 94 g
  • Protein: 62 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
Skrell og finhakk rødløken. Sil laken av maiskornene. Del limen i båter. Sil laken av bønnene, og skyll dem i kaldt vann. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek rødløken i et par minutter, til den er gyllen, og legg den over på en tallerken. Ha litt ny olje i stekepannen. Stek kjøttdeigen i omtrent 1 minutt på hver side, slik at den får en stekeskorpe. Del kjøttdeigen i mindre biter. Tilsett maisen, bønnene, tomatsalsaen, rødløken og three spice krydderet. Stek det hele i 2–3 minutter. Smak til med saft fra limen, salt og pepper. 
Fyll hver av tortillalefsene med kjøttdeigen, og rull dem sammen. Legg enchiladaene ved siden av hverandre i en ildfast form, og dryss over den revne osten. Stek enchiladaene i ovnen i 6–8 minutter. 
 Skyll og tørk hjertesalaten, og kutt den i mindre biter. Ha hjertesalaten i en bolle, og vend inn saften fra limen.
God middag!
God middag!