Roede
Laktosefri
Fullkornslinguine med kjøtt- og grønnsaksboller, tomatsaus og revet Grande Premium
4.09 (318)
Under 30 min
8 Ingredienser
Deilige krydrede kjøttboller med grønnsaker og hjemmelaget tomatsaus. Retten, som er toppet med finrevet Grande Premium, er en rask og god middagsklassiker.
Deilige krydrede kjøttboller med grønnsaker og hjemmelaget tomatsaus. Retten, som er toppet med finrevet Grande Premium, er en rask og god middagsklassiker.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- vann
- salt
- pepper
Fullkornslinguine
150–200 g
Gul løk
1 stk
Gulrot
1 stk
Squash
1 stk
Kjøttboller med grønnsaker
360 g
Moste tomater
350 ml
Potetkrydder
1 pakke
Olje
1 ss
Vann
1 dl
Revet Grande Premium
½ pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 849 kcal
- Fett: 39 g
- Karbohydrater: 81 g
- Protein: 44 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Tilsett litt finhakket fersk chili eller litt chilipulver i pastasausen for sterkere smak.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Skrell og kutt løken i skiver. Skrell gulroten og skyll squashen. Kutt gulroten og squashen i små terninger.
Varm opp en vid kjele eller en stor stekepanne til middels varme, og ha i litt olje. Stek løken, gulroten og squashen i 2–3 minutter. Ha i kjøttbollene, og stek videre i 2–3 minutter. Hell over de moste tomatene og potetkrydderet. Skyll ut tomatflasken med 1 dl vann, og ha vannet i sausen. Kok opp, og la sausen småkoke i 5–10 minutter. Smak til med salt og pepper.
Topp retten med Grande Premium-osten.
100 g Pastasaus m/ grønnsaker: 150 g Kjøttboller: 150 g Ost: 1 ts Energiinnhold: ca. 490 kcal. For deg som registrerer middagen i Roedeappen: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram).
God middag!